Rreth nesh

top_standart_logo_banner_

Top Standart operon në tregun Shqiptar që nga viti 2002 në fushën e hidrosanitareve. Është përfaqësues ekskluziv i GSI Ceramica ( Gruppo Sanitari Italia) Remer Rubinetterie, Kariba, Casseta, Incasso. Të gjitha këto me shumicë dhe pakicë.

 

TOP STANDART, standarti më i lartë për qendrat tregtare, hotele, restorante, vila dhe shtëpi. Gjithmonë pranë jush me produkte cilësore.

 

Kompania Top Standart, me përvojen e saj shumëvjecare ju ofron një sërë produktesh hidrosanitare dhe hidraulike. Top Standart ofron produktet e mëposhtme: Hidrosanitare për banjo, Mobilje për banjo, Aksesorë dhe produkte hidraulike, Lavamane, Vaska Banjoje, Rubineteri, Aksesorë të ndryshëm, Import eksport të produkteve hidrosanitare. Stafi  profesional i kompanisë është në dispozicionin tuaj për konsulenca të vazhdueshme gratis.[:en]top_standart_logo_banner_