Hidrosanitare - Top Standart

Hidrosanitare Top Standart
Standarti më i lartë për qëndrat tregtare, hotele, restorante, vila dhe apartamente. Gjithmonë pranë jush me produkte cilësore.

Hidrosanitare Top Standart

Standarti më i lartë për qëndrat tregtare, hotele, restorante, vila dhe apartamente. Gjithmonë pranë jush me produkte cilësore.

Hidrosanitare Top Standart operon në tregun Shqiptar që nga viti 1998. Me më shumë se dy dekada eksperiencë, kemi fituar reputacionin e një kompanie të besueshme dhe të cilësisë së lartë në treg. Në mënyrë që të përmbushim nevojat e klientëve tanë në mënyrë efikase, kemi zhvilluar marrëdhënie të fortë me furnitoret tanë. Kjo na jep akses në teknologjinë më të fundit dhe inovacion, duke na lejuar të ofrojme produktet më të mira për tregun shqiptar. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë dhe teknologjisë së avancuar sigurojne efikasitet, qëndrueshmëri dhe performancë. Për shkak të përkushtimit tonë ndaj cilësisë dhe shërbimit të klientëve, kompania jonë ka arritur një bazë të rregullt të klientëve të besnik dhe të kënaqur.

Hidrosanitare Top Standart, me përvojen e saj shumëvjecare ju ofron një sërë produktesh paisje hidrosanitare, mobilje banjo dhe materiale hidraulike. Ne dy showroom-et tona qe ndodhen tek Siri Kodra dhe Autostraden Tirane-Durres mund te gjeni nje game te gjere produktesh si: Lavamane, Wc, Bide, Vaska, Kabina dushi, Mobilje banjo, Rubineta, Koka dushi, Mishelatore, Salishente, Grupe dushi, Aksesore tualeti, Materiale hidraulike, Tuba, Rakorderi, Kaseta shkarkimi, Boliere dushi, Pileta shkarkimi etj. Me nje staf profesional jemi dispozicionin tuaj per t’ju ndihmuar në zgjedhjen e pajisjeve të duhura për projektin tuaj.

Lavaman, Wc, Bide

Hidrosanitare - Top Standart

Mobilje banjo

Hidrosanitare - Top Standart

Rubineteri

Hidrosanitare - Top Standart

Pasqyra

Hidrosanitare - Top Standart

Vaska

Hidrosanitare - Top Standart

Aksesore tualeti

Hidrosanitare - Top Standart

Kaseta shkarkimi

Hidrosanitare - Top Standart

Hidrosanitare TOP STANDART eshte distributor eksluziv per markat:

CATALANO CERAMICA, REMER, VANITA, ARBLU, TREESSE, IBB, KARIBA

Hidrosanitare TOP STANDART eshte distributor eksluziv per markat:

CATALANO, REMER, VANITA, ARBLU, TREESSE, IBB, KARIBA

Hidrosanitare Top Standart