Standarti më i lartë për qendrat tregtare, hotele, restorante, vila dhe shtëpi. Gjithmonë pranë jush me produkte cilësore.

Top Standart operon në tregun Shqiptar që nga viti 1999 në fushën e hidrosanitareve. Ne jemi përfaqësues ekskluziv te markave te mirënjohura si:

  • Ceramica CATALANO – Wc, Bidet, Lavamane, Pllaka dushi dhe Kabina dushi.
  • Remer Rubinetterie – Rubineta, Mishelatore, Koka dushi, Salishent, Grupe dushi etj.
  • Arblu – Mobilje banjo
  • I.B.B Accesories – Aksesorë tualeti
  • Kariba – Kaseta tualeti inkaso
  • Tressee – Vaska
  • General Fittings – Rakorderi
  • Progetto Idea Stella – Mobilje banjo
  • Flexitaly – Tuba fresibel

Kompania Top Standart, me përvojen e saj shumëvjecare ju ofron një sërë produktesh hidrosanitare dhe hidraulike. Stafi profesional i kompanisë është në dispozicionin tuaj për konsulenca të vazhdueshme falas per cdo projekt tuajin.