Koleksioni Classic nxjerr interpretimin e elegancës nga GSI përmes tipareve stilistike të njohura menjëherë të kësaj game produkti: forma klasike e lavamanëve, tualeteve, bidet dhe vaskave të banjës, produktet kanë forma të ekuilibruara, harmonike me frymëzim të dukshëm neoklasik. Këto janë produkte të përjetshme, të cilat mund të sigurojnë banjën duke rikrijuar atmosferën tradicionale të elegancës dhe të evokojnë forma të reja të romantizmit siç pasqyrohen në pajisjet e reja sanitare të varura në mur.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5