Arredimi i ambientit të banjës do të thotë të krijosh një marrëdhënie mes formave, materialeve dhe ngjyrave. Për t’i bërë këto kombinime unike, GSI ka pasuruar familjen e saj të produkteve me serinë Color Elements. Lavamanet, wc dhe bidete vijne me sistem me varje ne mur ose te pavarur. Seria Color Elements vjen me Dual Glaze dhe Extraglaze për higjienën maksimale.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5