Community është gamë e produkteve të GSI për mjedisin publik. Koleksioni ofron zgjidhje specifike për sa i përket dizajnit dhe përdorimit. Koleksioni i Community përfshin një seri për përdoruesit me aftësi të kufizuara, duke përfshirë një lavaman dhe një wc dysheme dhe bidet. Për më tepër, koleksioni përmban një larës praktik të duarve dhe një pajisje urinare.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5