Pllakat e dushit H4,5 GSI jane te larmishme: 9 pllaka dushi të gjitha në formë dhe madhësi të ndryshme për të përmbushur nevojat e personalizimit të panumërt të banjës. Një koleksion që fillon me pllaka dushi 120 cm deri tek më e vogla me 80 cm. Të gjitha vijnë në një formë drejtkëndëshe dhe katrore, të gjithë janë të pajisur me cilësi qeramike jo të rrëshqitshme.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5