Kube X doli nga trendi bashkëkohor për të zhvilluar forma drejtkëndëshe. Nga madhësitë më të mëdha deri tek ato më të voglat, koleksioni ofron lavamanë katrorë me shumë mundësi instalimi: të varur në mur, në një countertop ose në një mbështetëse të lëvizshme. Pajisjet sanitare të varura në mur vijnë në linja jashtëzakonisht thelbësore dhe janë të pajisura me inovacionin teknik të shtesave GSI: lustrimi Extraglaze® dhe sistemin SwirlFlush® .

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5