Ashpërsia, lehtësia dhe shkathtësia: këto janë tiparet kryesore të koleksionit Nubes. Një koleksion i rafinuar i produkteve më të fundit nga pikëpamja stilistike dhe teknologjike, për klientët kërkues që kërkojnë një estetikë bashkëkohore. Seria Nubes ofron instalim të montuar në mur, të integruar ose të vendosur në raft. Kjo seri siguron qëndrueshmëri dhe ekuilibër midis formës dhe hapësirës.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5