Koleksioni Sand është një gamë e pajisjeve sanitare e karakterizuar nga tipare unike. Dizajni i saj bazohet në idenë e krijimit të produkteve tërheqëse. Nga emri i saj është e lehtë të përshkruash frymëzimin nga plazhet ranore dhe rrjedha e ujit që u shndërrua në forma të buta pajisjeve sanitare.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5