Koleksioni Sfera karakterizohet nga një gamë e gjerë formash të ndryshme të dizajnuara për t’iu përshtatur nevojave të ndryshme të hapësirës në banjë. Koleksioni u ridizajnua plotësisht dhe zgjeron gamën e tij. Ky koleksion ka sistemin NewflushTM, si për versionin e tyre standard dhe atë të ekonomik. Koleksioni Sfera është i pajisur me teknologjinë Cataglaze+® Titanium, mbrojtje totale antibakteriale.

Shkarko skedat teknike

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Kërkoni informacion për:
Mesazhi u dergua me sukses.
Ndodhi nje problem! Mesazhi nuk u dergua.

Seri të tjera nga CATALANO

Zero
Verso
Velis
Sfera
New Premium
New Light
New Green
Italy
Horizon
Edition
Canova Royal
Shower Trays
Urinals