Koleksioni Verso, i disponueshëm që nga viti 2003, tani është rinovuar dhe zgjeron gamën e tij me lavamanë kompakt dhe me përmasa të vogla. Linja katrore për të optimizuar hapësirat e vogla. Koleksioni Verso është i pajisur me teknologjinë Cataglaze+® Titanium, mbrojtje totale antibakteriale.

Shkarko skedat teknike

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Kërkoni informacion për:
Mesazhi u dergua me sukses.
Ndodhi nje problem! Mesazhi nuk u dergua.

Seri të tjera nga CATALANO

Zero
Verso
Velis
Sfera
New Premium
New Light
New Green
Italy
Horizon
Edition
Canova Royal
Shower Trays
Urinals