Koleksioni 5.zero është frymëzuar nga materialet dhe kombinimet e tyre origjinale. Ky koleksion është rezultat i ndjekjes së kombinimeve të reja dhe ekuilibrit të duhur të sipërfaqeve të ndryshme, të cilat janë jashtëzakonisht harmonike.

Shkarko katalogun

Koleksioni vendos klientët dhe stilin e tyre në zemër të çdo krijese gjithashtu, dhe mbi të gjitha, në sajë të ekuilibrit të sipërfaqeve, anëve, dorezave, majave dhe fronteve të ndryshme duke rezultuar në kombinime harmonike ose unike që mund të koordinohen siç kërkohet. Ky katalog paraqet dhe përshkruan 4 gjendje shpirtërore të ndryshme, 4 kontekste që janë të strukturuara, absolute, emocionale ose racionale.

LACQUERED

PIETRABLU

RESIN

WOOD

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Kërkoni informacion për:
Mesazhi u dergua me sukses.
Ndodhi nje problem! Mesazhi nuk u dergua.
5.Zero
Hito
Lavanderia
Tango
Tulip
D+
Lineo
Allegro
Dress
Accessori