Lineò, një koleksion ku lineariteti kthehet në harmoni. Vëllime thelbësore, linja dhe ndjesitë e reja materiale, për një projekt bashkëkohor.

Shkarko katalogun

LACQUERED

WOOD

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Kërkoni informacion për:
Mesazhi u dergua me sukses.
Ndodhi nje problem! Mesazhi nuk u dergua.
5.Zero
Hito
Lavanderia
Tango
Tulip
D+
Lineo
Allegro
Dress
Accessori