Me koleksionin Dress, banjo është e veshur me ngjyra të frymëzuara nga kalimi i stinëve dhe venave që formojnë dekore joshëse.

Shkarko katalogun

DARK

LIGHT

NEUTRAL

WOOD

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

5.Zero
Hito
Lavanderia
Tango
Tulip
D+
Lineo
Allegro
Dress
Accessori