ABSOLUTE: zgjedhja perfekte për një banjo moderne

ABSOLUTE është një koleksion i rubinetit me një levë me një mbizotërim të linjave katrore. Të disponueshme në ngjyra të ndryshme përfundimi, rubinetat ABSOLUTE përshtaten me shije dhe origjinalitet në çdo projekt modern të arredimit të banjove. Shkarko katalogun

Vanity, një elegancë natyrore

Dizajni i koleksionit VANITY eshte një vazhdimësi e vijave të buta. Rezultati është një figurë e vetme skulpturore, pa skaje dhe kryqëzime të dukshme që i jep banjës një elegancë natyrore. Shkarko katalogun

Infinity: Shprehja autentike e elegancës moderne

Koleksioni i rubineteve INFINITY lindi nga një ide e projektimit në të cilën rezultati estetik i lehtësisë së produktit luan një rol të një rëndësie parësore.
Butësia e trupit të rrumbullakët dhe kendet e tij të zbutura ndërpriten nga linja të qarta në grykë dhe levë, të dy karakterizohen nga i njëjti profil, jashtëzakonisht i hollë dhe me një sipërfaqe të sipërme plotësisht të sheshtë. Shkarko katalogun

Dream: një ëndërr e vërtetë

Koleksioni Dream nga Remer Rubinetterie është shprehja e një dizajni të qartë dhe të pastër, i vëmendshëm ndaj detajeve që bëjnë diferencën. Dashamirësit e detajeve me siguri do të vërejnë se trupi është i zhvilluar në një formë eliptike që ngrihet lart, duke rritur diametrin e tij. Koleksioni DREAM është në të vërtetë një ëndërr e realizuar, ëndrra e të pasurit rubineta të rafinuar të dizajnit me një çmim të volitshëm. Shkarko katalogun

Class Line: Rehati klasike dhe dizajn modern

CLASS LINE është një koleksion rubinetashi projektuar nga Remer Rubinetterie për t’u integruar lehtësisht brenda ambienteve klasike dhe atyre moderne. Disa opsione të rubinetit dhe variantet e tyre e bëjnë CLASS LINE një koleksion të plotë dhe të përsosur për çdo zgjidhje mobilimi, duke përfshirë hapësira të vogla dhe buxhete të kufizuara. Shkarko katalogun

ENERGY: Fuqizoni stilin tuaj të arredimit!

Koleksioni i rubinetave ENERGY është një zgjidhje e gjithanshme dhe moderne. Dizajni i ENERGY kombinon në mënyrë harmonike lakimet e buta me sipërfaqet e profilizuara të sheshta. Shkarko katalogun

Winner: Kompromisi i fitores

Winner shkon përtej logjikës së tregut të rubinetave duke futur një dizajn elegant dhe modern brenda segmentit me kosto të ulët. Një figurë e thjeshtë, e krijuar deri në detajet më të vogla për të qenë e lehtë dhe jashtëzakonisht funksionale në të gjitha propozimet e saj për banjo dhe kuzhinë. Forma bashkëkohore dhe thelbësore përshtatet lehtësisht në kontekste moderne, ndërsa konturet e buta shtojnë një nuancë elegance në mjedise më klasike. Koleksioni i rubinetave WINNER është zgjidhje e zgjuar për ata që duan një elegance, me kosto ekonomike dhe funksionale. Shkarko katalogun

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Kërkoni informacion për:
Mesazhi u dergua me sukses.
Ndodhi nje problem! Mesazhi nuk u dergua.

Seri të tjera

Design
Minimalist Design
Eco
Contract
Classic
Thermostatic
Sensor