X-STYLE: Esenca e stilit minimalist

Koleksioni i rubinetit X-STYLE e bazon modelin e tij esencen e stilit minimalist. Një koleksion miksera me një levë me elegancë të përjetshme, të disponueshme në një gamë të gjerë përfundimesh. Shkarko katalogun

X-STYLE INOX

X-STYLE INOX është një koleksion rubineti, ku dizenjimi i hollë dhe minimal i mikserëve X-STYLE është bërë tërësisht prej çeliku inox, duke shtuar bukurinë dhe forcën e çelikut inox. Shkarko katalogun

Q-DESIGN

Q-DESIGN është një koleksion i rubinetit me një levë i karakterizuar nga një dizajn totalisht në katror dhe nga një ndikim i fortë modern. Baza katrore e mikserit zhvillohet në një fishek me një diametër prej 25 mm dhe kryqëzohet nga gryka drejtkëndëshe dhe leva e minimumit trashësia. Koleksioni ka zgjidhje të shumta si qëndrim ashtu edhe të integruar për tu përshtatur natyrshëm në çdo projekt mobilimi. Shkarko katalogun

Minimal

Koleksioni MINIMAL është një propozim i rubinetave elegante dhe të rafinuar. Nje koleksion i shkëlqyeshëm i përzierjes moderne me forma plotësisht të rrumbullakosura dhe nga detaji i levës i cili, duke u përkulur pak lart, na çon në vizione të pozitivitetit. Shkarko katalogun

Qubika

Dizajni i koleksionit mikser Qubika ka një formë elegante dhe një bukuri të menjëhershme. Baza katrore kryqëzohet në mënyrë harmonike nga gypat drejtkëndëshe. Secili element i vetëm është i lidhur me atë të mëparshmin në një lojë me kënde që skulpturojnë objektin dhe përshkruaj një karakteristikë të esencialitetit dhe një ndikim të fortë modern. Shkarko katalogun

Qubika Cascata

Me forcën e saj jetësore, ujëvara është një simbol i fortë i rigjenerimit. Rrjedha e ujit na kthen imazhe të vendeve natyrore dhe ritualeve të shëndetit. Qubika Cascata është një koleksion i mikseve me një levë me forma katrore dhe moderne që shton një ndjenjë të re të mirëqenies në gjestet tona të përditshme duke riprodhuar freskinë, tingullin dhe pastërtinë e një ujëvare të vërtetë. Shkarko katalogun

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Kërkoni informacion për:
Mesazhi u dergua me sukses.
Ndodhi nje problem! Mesazhi nuk u dergua.

Seri të tjera

Design
Minimalist Design
Eco
Contract
Classic
Thermostatic
Sensor