Koleksioni Arredo përfaqëson një përzgjedhje të lavamanëve GSI, formatet, dizajni dhe mënyrat e instalimit të të cilave bëjnë të mundur krijimin e ambienteve të rafinuara, që pasqyrojnë shijet personale të përdoruesve dhe që mund të kombinohen me elementet arredues në banjo.

Lavamanët mbi suprine, të integruar, gjysëm të integruar dhe nën instalime të banakut. Ndërsa rubinetetmund të montohen në një mur ose mbi suprine. Estetika minimaliste me forma të ndryshme: drejtkëndëshe, rrethore, eliptike ose ovale. Të gjitha lavamanët janë në dispozicion me lustrim special Extraglaze®.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5