City është një koleksion i pasur me zgjedhje për mobilimit të banjove të ofruara nga GSI Ceramica. Produkte me cilësi të lartë për klientët kërkues, të cilët e dinë mirë vlerën e blerjeve të tyre. Një koleksion elegant tërësisht Italian per lavaman, wc dhe bide të montuara në mur ose të pavarura. WC-të janë në dispozicion me një ulëse të shpejtë të tualetit dhe një sistem mbylljeje të butë ose standarde.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5