Norm është një koleksion minimalist i GSI, për klientin me shije që vlerëson thjeshtësinë. Një gamë e thjeshtë, pa asgjë të tepërt, asgjë zbukuruese. Dimensionet e tij të shumta dhe funksionaliteti përmbajnë një gamë sanitare e cila mund të personalizohet për të përmbushur një gamë të gjerë hapësirash dhe kërkesash. Pasi të kombinohen me pajisje dhe pajisje, kjo gamë krijon një hapësirë të këndshme, funksionale elegante dhe minimaliste të banjës.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5