Shumë rezistent, jo poroz, homogjen, Compstone ndërthur vetitë mekanike të gurit dhe rrëshirës duke rezultuar në një produkt të punueshëm. Keto pllaka dushi me kende 90 ° në të gjitha skajet sigurojnë një nivel vendosjeje të përsosur me dyshemenë. Sipërfaqja e sofistikuar që të kujton gurin natyror garanton sigurinë më të lartë me strukturën e saj anti rreshqitje dhe një ndjenjë të këndshme dhe të ngrohtë kur këmbët e prekin atë.

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotesuar formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Kërkoni informacion për:
Mesazhi u dergua me sukses.
Ndodhi nje problem! Mesazhi nuk u dergua.

Seri të tjera

Pura
Sand
Nubes
Compstone
Arredo
Color Elements
Kube X
Norm
Classic
City
Community
H4,5